Publicatie

Mijn tentoonstelling ‘Dubbelvla, regenpak’ is nog tot en met aanstaande zondag 8 oktober 2017 in de HeArtgallery in Hengelo te zien! Bij de opening van de tentoonstelling verscheen een publicatie. Het boekje gaat over mij en mijn werk -met een tekst van Jet van der Sluis en foto’s en alles! U kunt dit boekje kopen!

 

Continue Reading →

Dubbelvla, regenpak

Op zondag 3 september om 16:00 uur opent mijn solotentoonstelling ‘Dubbelvla, regenpak’ in de HeArtgallery aan de Drienerstraat 35 in Hengelo.

HeArtfund. Stichting HeArtpool heeft in 2007 het initiatief genomen tot het instellen van een fonds voor jonge, net afgestudeerde schilders van AKI/ArtEZ. Doel van het fonds is om de net afgestudeerde kunstenaar een klein

 

Continue Reading →

Kings 2 2015 - 54 x 78 cm - monoprint, mixed media - Isala Kunstcollectie

Aankoop Isala kliniek deel 2

Heel verheugd ben ik te mogen meedelen dat de prints ‘Kings, Kings 2 en Kings 3’ binnenkort deel uit zullen maken van de Isala Kunstcollectie in Zwolle. Eerder kocht de kunstcommissie van de kliniek het schilderij ‘Frambozenvla’ aan. Ik ben niet alleen dankbaar voor de blijvende interesse in mijn werk, maar ook voor deze tweede

 

Continue Reading →

Frambozenvla 2016 - 70 x 75 cm - oilpaint and glitter on canvas - Isala Kunstcollectie

Aankoop Isala Kunstcollectie

Onlangs kocht de kunstcommissie van de Isala Kunstcollectie het werk ‘Frambozenvla’ aan. Ik ben heel blij dat mijn werk deel maakt van deze mooie kunstcollectie, waar ook onder andere werken van Koen Vermeule, Lotte van Lieshout en Anne Forest in opgenomen zijn.

Openingen in januari

2017! Gelukkig nieuwjaar! Ik sta te popelen om weer aan het werk te gaan, na alle drukte en feestdagen. En tussendoor staan er twee openingen van tentoonstellingen in de agenda:

Op zondag 15 januari opent om 15:00 uur in Kunsthal Hof88 in Almelo de groepstentoonstelling ‘Recent afgestudeerden’. Hier tonen oud AKI ArtEZ studenten Ilonka Bannink,

 

Continue Reading →

Uitreiking Buning Brongers Prijzen 2016

‘Op 2 december worden de Buning Brongers Prijzen uitgereikt in Arti et Amicitiae. Tegelijkertijd wordt de tentoonstelling met werk van de prijswinnaars geopend. Het wordt een bijzondere uitreiking want het is 50 jaar geleden dat de prijs voor het eerst werd uitgereikt!

De winnaars zijn:
• Jurre Blom (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht)

 

Continue Reading →

The thin orange string thing 2016 - 200 x 160 cm - oil on canvas - Menzis Art Collection

Aankoop Menzis Kunstcollectie

Afgelopen week heb ik te horen gekregen dat mijn werk ‘The thin orange string thing’ zal worden aangekocht door de Menzis kunstcollectie. Het personeel van Menzis kon op alle werken in de Menzis Jong Talent tentoonstelling stemmen en de drie werken met de meeste stemmen worden opgenomen in de collectie.
Ik sta weliswaar niet

 

Continue Reading →

Preparation for the last diner

Een afscheidstentoonstelling voor en door Hommarus W. Brusche met werk van oud studenten n.a.v. de laatst gegeven opdracht: “preparation for the last diner”

15.00 uur: afscheidslezing Hommarus W.Brusche AKI- Auditorium
17.00 uur: opening tentoonstelling “Preparation for the last dinner” Tankstation
19.00 uur Aan tafel Tankstation

AKI- Auditorium, Hulsmaatstraat 35 in Enschede
Tankstation,

 

Continue Reading →