Hup, kleed, schilderij print 6 2017 - 11,7 x 16,6 cm - Lino print, mixed media on paper

Resident in de Torenkamer van het Vondelpark – Opium op 4

‘In De Torenkamer van VondelCS wordt wekelijks een jonge kunstenaar ‘opgesloten’ om, niet afgeleid door dagelijkse prikkels, te werken aan een magnum opus. Er is dagelijks contact met de kunstenaar in de uitzending en op vrijdag haalt Andrea van Pol de kunstenaar op uit De Torenkamer en wordt het voltooide werk gepresenteerd.’ http://www.radio4.nl/opiumop4/thema/3/de_toren_kamer

Hup, kleed, schilderij goes to Amsterdam! Op maandag 15 januari zet ik dit grafiekproject voor kunst op het toilet voort, waarbij ik me wil laten inspireren door de omgeving en de live muziek die er elke avond gespeeld zal worden. Er zal op de site (hierboven) ook een blog door mij worden bijgehouden én er zal geregeld een update op Instagram verschijnen: https://www.instagram.com/torenkamer/ . Zo kunt u het hele proces volgen. Ook vertel ik op maandag- woensdag- en vrijdagavond tijdens de uitzending van Opium op 4 (22:30 – 00:00 uur) over (het verloop) van mijn project.